Přehled produktů a služeb

Creditcheck ERP

Creditcheck ERP

Prověřování kredibility firem přímo z podnikového informačního systému

Creditcheck je propojen s desítkami nejpoužívanějších podnikových informačních systémů v Česku a na Slovensku. Každý den zdarma automaticky importujeme semafor Creditcheck do seznamu vašich obchodních partnerů. Z karty zákazníka pak můžete kdykoli zobrazit podrobný report CreditcheckList s informacemi o dluzích, finannčích datech a podobně.


Creditcheck Monitoring

Creditcheck Monitoring

Upozornění na dluhy, exekuce, insolvence okamžitě e-mailem

Na podstatné události týkající se vašich zákazníků je potřeba reagovat co nejrychleji. Pokud se například objeví nový dluh, konkurz nebo exekuce, zašleme vám upozornění v co nejkratší době e-mailem.


Creditcheck Web

Creditcheck Web

Všechny rizikové informace o zákaznících na jednom reportu

Stále sledujeme 68 registrů s informacemi o českých firmách a vyhledáváme v nich informace s důležitým vlivem na kredibilitu. Získané informace analyzujeme pomocí desítek kontrolních pravidel, ze kterých vzniká semafor Creditcheck. Vše je pak přehledně soustředěno na jednom webovém reportu CreditcheckList.


Creditcheck Prověřování slovenských firem

Prověřování slovenských firem

Mějte pod kontrolou bonitu vašich zákazníků ve Slovenské republice

Specializujeme se také na prověřování kredibility zákazníků ze Slovenské republiky. Sledujeme 12 slovenských informačních zdrojů. Důležité informace o kreditních rizicích vašich slovenských obchodních partnerů dodáme do podnikového informačního systému, e-mailem nebo na reportu CreditcheckList.


Creditcheck CEE

Centrální evidence exekucí

Centrální evidence exekucí je největším registrem dlužníků z řad firem i fyzických osob v ČR. Pokud nenajdete žádné rizikové informace o zákaznících v běžně dostupných zdrojích zpracovávaných Creditcheckem, doporučujeme Vám provést dodatečný dotaz do Centrální evidence exekucí. Dotaz můžete udělat pomocí přihlašovacích údajů z webu Creditcheck za výhodnější ceny než přímo na webu Centrální evidence exekucí.