Creditcheck ERP

Informace o kredibilitě vašich obchodních partnerů přímo v ERP, CRM a účetních systémech.

Chci to vyzkoušet

136 podnikových systémů

SAP, Helios, Byznys, MS Dynamics CRM, K2, I6, Karat, Money S3 a mnoho dalších. Creditcheck je součástí všech důležitých ERP, CRM a účetních systémů. Snadno ho tak můžete používat i ve vaší firmě.

Ušetříte čas a snížíte finanční rizika.

Přehledný semafor

Zelená, oranžová nebo červená. U každé firmy v adresáři obchodních partnerů denně aktualizujeme identifikátor potenciálního rizika – semafor Creditcheck. Rychlý a intuitivní ukazatel, který vám okamžitě řekne, zda dodavateli nebo klientovi můžete důvěřovat.

Navíc je tato funkcionalita ZCELA ZDARMA.

Firmy, které důvěřují Creditcheck ERP


Podrobné informace na jedno kliknutí

Nestačí vám bezplatný semafor a chcete znát podrobné informace o výsledcích hospodaření, dluzích, vazbách mezi majiteli, exekucích a dalších rizicích obchodního partnera? Na jediné kliknutí si můžete zobrazit přehledný webový report.

68 informačních zdrojů

Získáte přehledná data z 68 databází a rejstříků přímo do vašeho podnikového informačního systému. Ušetříte si spoustu hodin hledání a prověřování.

Chybí v seznamu systémů právě váš ERP nebo CRM systém?

Dejte nám o tom vědět a my vše zařídíme za vás. Předáme podrobné technické informace vašim vývojářům, aby mohli snadno Creditcheck do vašeho systému integrovat.


Další způsoby jak využívat Creditcheck

Creditcheck Web

Stačí zadat www.creditcheck.cz a můžete začít prověřovat kredibilitu svých obchodních partnerů. Kdykoliv a kdekoliv.

Zjistit více

Creditcheck Monitoring

Sledujte změny u svých dodavatelů nebo zákazníků průběžně pomocí automatického monitoringu. Sami si zvolíte informace, které vás zajímají.

Zjistit více